2018 – 2014

Dokter help, ik ben getikt! 2016

Geschreven door Bernd Spehling en vertaald door Hub Fober. En daarna, om u te verzekeren van een zeer amusante toneelavond, bewerkt en waar nodig aangepast door onze regisseur en spelers. We laten niets aan het toeval over, een toneelverhaal moet bij ons helemaal áf zijn.

Jonas Nieuwenhof is het werken beu, maar hoe afgekeurd te worden? Daarvoor laat hij zich door zijn vriend afzetten bij een psychiatrische kliniek, ver buiten het gezichstveld van echtgenote Chantal. ‘Een paar weken de getikte uithangen, en ik ben arbeidsongeschikt’, zo redeneert Jonas. Maar of het allemaal ook zo voorspoedig voor hem afloopt?

Alle Hens aan Dekmantel! 2015

Een vrolijke geklucht, geschreven door Frouwkje Doornbos.

Kapitein Eddy Wolkenveld neemt ons mee aan boord van de Charming Princess, richting tropisch Saint Lucia. Maar voordat hij vertrekt uit Rotterdam, stappen er nog de passagiers aan boord. Rare personages, die zo hun eigen redenen hebben om de Atlantische oversteek te maken.

Pizza Miseria 2014

Pietro, eigenaar van een pizza-tent, krijgt bericht dat zijn zus Estrella overkomt om de erfenis van hun beider vader te regelen. Estrella zou in het bezit zijn van de familiejuwelen, als die verkocht kunnen worden worden beiden rijk. Of niet?

Pizza Miseria is een klucht van Karel Eens, een oude bekende bij onze toneelvereniging.