2000 – 1995

Bochtse Mèrt 2000

De Bochtse Mèrt werd gehouden ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van Buurtvereniging de Bocht in Oirschot.´Uit de Bocht´ was present met ´n stuk openluchttoneel! Het stelt onder andere een picknick voor, waarbij ´Niks te pikken´ valt. Onder het wakend oog van Mijnheer Pastoor uiteraard.

Pas op voor de buren!! 2000

In februari 2000 brachten wij dit door Hans van Wijngaarden geschreven blijspel.

Dr. Pil is huisarts, bij zijn 25-jarig jubileum krijgt hij van de patiënten een reis naar Canada aangeboden. Organisator buurman Jan komt echter geld tekort, en besluit dan maar om ten tijde van de afwezigheid van de dokter diens huis als vakantiewoning te verhuren…

Alweer vals alarm 1999

In maart 1999 speelden wij dit blijspel van schrijver Erik Bok.

We kijken binnen bij de familie Schalk. Nellie is eigenlijk een vlotte vrouw, maar verliest zich te veel in haar huishouden. Poetsen, opruimen en schoonmaken, dus. Haar man Peter neemt zich voor de poetswoede te gaan temperen. Of het lukt?

Het lijk is zoek 1995

Van oorsprong een Engels verhaal. Charles Raymond Dyer schreef deze komische thriller, wij brachten ´m in maart 1995. Door de BBC ook nog eens verfilmd onder de titel ´Wanted, one body´.

Speelt zich af in de dertiger jaren, op het landgoed Greenacres. Charles Barraclough is overleden. Notaris Blundell vindt een aantal omstandigheden nogal verdacht. Is Charles misschien vermoord? Dan moet er ook een moordenaar zijn.