Agenda

UPDATE 19-05-2020

De opvoerdata 12,13,14 en 15 maart waren vanwege de Corona maatregelen verschoven naar 1, 2, 3 en 4 oktober 2020.

Nu zijn we ruim twee maanden verder en lijkt het niet realistisch dat de voorstellingen in oktober kunnen doorgaan. Tenminste niet in een onspannen relaxte sfeer met bijna 100 bezoekers dicht opeen zittend.

Daarom hebben wij nu besloten om de uitvoering van 2020 te verplaatsen naar maart 2021.

Wij beseffen dat dit te ver in de toekomst ligt voor u om te kunnen beoordelen of de nieuwe datum past in uw agenda .

Daarom nemen wij alle verkochte kaartjes voor 2020 terug en worden de betalingen binnenkort teruggestort op uw rekening. U hoeft daartoe zelf geen actie te ondernemen.

Zodra de kaartverkoop voor 2021 van start gaat wordt u geinformeerd via onze website en via de email.

Hartelijk dank voor jullie begrip. Blijf gezond!

Hebt u nog vragen dan kunt u ons mailen op kaartverkoop@uitdebocht.nl

————————————————————————————————————————————

Na wat uurtjes lezen en vergelijken, heeft de leescommissie besloten om  op 1, 2, 3, en 4 oktober 2020. in de Harmoniezaal van restaurant de Burgemeester, de klucht te gaan opvoeren:

Verkeerde hulp op de eerste hulp Van de auteur Henk Roede.

Introductie:
“Verkeerde Hulp op de Eerste Hulp” is een doldwaze komedie die van de ene dolle situatie in de andere over gaat. Van het begin tot het einde zit deze klucht vol grappen.
​Het komische stuk speelt zich af in de wachtruimte van Medisch Centrum De Roode Beuk. Dokter Hogemeyer is een oude dokter die nogal vergeetachtig en verstrooid is. Hij gaat er mee stoppen, maar moet eerst nog even zijn opvolger inwerken. Eddy Hendrikse komt van het uitzendbureau voor schoonmaakwerkzaamheden. Directeur Van de Wal is druk, vooral met golf spelen en zijn bonus. Waar blijft de nieuwe dokter, dokter Maneschijn, en wat voor bezoekers komen er verder allemaal in het ziekenhuis? Zo is er Nel Bukkems, die werkelijk alle kwaaltjes schijnt te hebben die er bestaan en komt Rebecca Heijnen eerder in het ziekenhuis om een goede partij te schaken, dan dat ze werkelijk iets mankeert. Mevrouw Van Ghent heeft gezondheidsproblemen en ook komt Roel Boets met een zere duim, maar is dat de enige reden waarvoor hij komt? Hoofdzuster Diny en verpleegster Annie hebben ook zo hun eigen, merkwaardige, gebruiken.

Kortom, alle ingredienten voor een lachwekkende voorstelling.

KAARTVERKOOP

De opvoeringen vinden plaats in zaal De Harmonie van Restaurant De Burgemeester  in Oirschot. Deze zaal heeft een mooi podium en de authentieke theateruitstraling biedt de juiste ambiance om snel in de juiste sfeer te geraken.

Bestel nu uw kaartjes via ‘KAARTVERKOOP‘ Kies eerst de juiste dag. Op de pagina die daarna komt kunnen de gewenste stoelen worden gereserveerd.

Vragen of lukt het niet om te bestellen mail of bel kaartverkoop@uitdebocht.nl  0499 550520

Graag tot ziens.