Agenda

Vrijdag 3 februari en zaterdag 4 februari 2023 

DE STOELENDANS De Loop 67 5688 EW  Oirschot (VOORHEEN ‘DE ENCK’)

De foyer is dan volop in verbouwing. Hier komt binnenkort Lunchroom en Ontmoetingspunt ‘Bij Merel’.

Merel van Laarhoven zorgt dat u vooraf, tijdens de pauze en na afloop toch kunt genieten van een drankje.

Dit is dus een tijdelijke oplossing die uiteraard niet perfect zal zijn maar met een beetje aanpassing en goede wil van ons allemaal gaat dat zeker lukken.

De foyer zal tot 24 uur geopend zijn en op zaterdagavond gaat Uit de Bocht na 24 uur nog even verder borrelen bij Oud Brabant.

Dus wilt u na 24 uur ook nog gezellig even naar de after party dan op naar Oud Brabant.

‘Verkeerde hulp op de eerste hulp’ Van de auteur Henk Roede.

Introductie:
“Verkeerde Hulp op de Eerste Hulp” is een doldwaze komedie die van de ene dolle situatie in de andere over gaat. Van het begin tot het einde zit deze klucht vol grappen.
​Het komische stuk speelt zich af in de wachtruimte van Medisch Centrum De Roode Beuk. Dokter Hogemeyer is een oude dokter die nogal vergeetachtig en verstrooid is. Hij gaat er mee stoppen, maar moet eerst nog even zijn opvolger inwerken. Eddy Hendrikse komt van het uitzendbureau voor schoonmaakwerkzaamheden. Directeur Van de Wal is druk, vooral met golf spelen en zijn bonus. Waar blijft de nieuwe dokter, dokter Maneschijn, en wat voor bezoekers komen er verder allemaal in het ziekenhuis? Zo is er Nel Bukkems, die werkelijk alle kwaaltjes schijnt te hebben die er bestaan en komt Rebecca Heijnen eerder in het ziekenhuis om een goede partij te schaken, dan dat ze werkelijk iets mankeert. Mevrouw Van Ghent heeft gezondheidsproblemen en ook komt Roelien Boets met een zere duim, maar is dat de enige reden waarvoor zij komt? Hoofdzuster Diny en verpleegster Annie hebben ook zo hun eigen, merkwaardige, gebruiken.

Kortom, alle ingredienten voor een lachwekkende voorstelling.