Agenda

Coronavirus UPDATE 11-03-2020

(UPDATE) Naar aanleiding van de richtlijnen van de Gemeente Oirschot betreffende het coronavirus, hebben wij moeten besluiten om de voorstellingen op 12, 13 ,14 en 15 maart uit te stellen. 

Samen met jullie, bezoekers, betreuren wij de hierdoor onstane situatie maar ieders gezondheid staat bovenaan.

UPDATE: Intussen zijn ook nieuwe dagen voor de opvoeringen bekend:

Donderdagavond 1 oktober 2020 – Vrijdagavond 2 Oktober 2020 – Zaterdagavond 3 oktober 2020 en zondagmiddag 4 oktober

De kaartjes blijven geldig voor de nieuwe datums, op dezelfde weekdag. Dus donderdag blijft donderdag, vrijdag blijft vrijdag, zaterdag blijft zaterdag en zondag blijft zondag.

Wanneer iemand onverhoopt niet kan op de dag/ datum dan graag tijdig even bericht zodat we kunnen kijken of één van de andere dagen schikt en mogelijk is.

Iedereen wordt binnenkort verder geinformeerd via de email.

Hartelijk dank voor jullie begrip.

Hebt u nog vragen dan kunt u ons mailen op kaartverkoop@uitdebocht.nl

————————————————————————————————————————————

Na wat uurtjes lezen en vergelijken, heeft de leescommissie besloten om  op 1, 2, 3, en 4 oktober 2020. in de Harmoniezaal van restaurant de Burgemeester, de klucht te gaan opvoeren:

Verkeerde hulp op de eerste hulp Van de auteur Henk Roede.

Introductie:
“Verkeerde Hulp op de Eerste Hulp” is een doldwaze komedie die van de ene dolle situatie in de andere over gaat. Van het begin tot het einde zit deze klucht vol grappen.
​Het komische stuk speelt zich af in de wachtruimte van Medisch Centrum De Roode Beuk. Dokter Hogemeyer is een oude dokter die nogal vergeetachtig en verstrooid is. Hij gaat er mee stoppen, maar moet eerst nog even zijn opvolger inwerken. Eddy Hendrikse komt van het uitzendbureau voor schoonmaakwerkzaamheden. Directeur Van de Wal is druk, vooral met golf spelen en zijn bonus. Waar blijft de nieuwe dokter, dokter Maneschijn, en wat voor bezoekers komen er verder allemaal in het ziekenhuis? Zo is er Nel Bukkems, die werkelijk alle kwaaltjes schijnt te hebben die er bestaan en komt Rebecca Heijnen eerder in het ziekenhuis om een goede partij te schaken, dan dat ze werkelijk iets mankeert. Mevrouw Van Ghent heeft gezondheidsproblemen en ook komt Roel Boets met een zere duim, maar is dat de enige reden waarvoor hij komt? Hoofdzuster Diny en verpleegster Annie hebben ook zo hun eigen, merkwaardige, gebruiken.

Kortom, alle ingredienten voor een lachwekkende voorstelling.

KAARTVERKOOP

De opvoeringen vinden plaats in zaal De Harmonie van Restaurant De Burgemeester  in Oirschot. Deze zaal heeft een mooi podium en de authentieke theateruitstraling biedt de juiste ambiance om snel in de juiste sfeer te geraken.

Bestel nu uw kaartjes via ‘KAARTVERKOOP‘ Kies eerst de juiste dag. Op de pagina die daarna komt kunnen de gewenste stoelen worden gereserveerd.

Vragen of lukt het niet om te bestellen mail of bel kaartverkoop@uitdebocht.nl  0499 550520

Graag tot ziens.