Agenda

Na wat uurtjes lezen en vergelijken, heeft de leescommissie besloten om volgend jaar, op 21, 22, 23 en 24 maart in de harmoniezaal van restaurant de Burgemeester, de klucht

HOTEL TE KOOP’ van de auteur Henk Groede op de planken te brengen!

Alvast een introductie:
Simon en Emma runnen al jaren een klein hotelletje op een prachtige plek midden in de bossen. Maar inmiddels zijn ze op een leeftijd gekomen dat ze graag willen stoppen, om van een welverdiend pensioen te kunnen genieten. Het hotel staat al een tijdje te koop en eindelijk heeft zich een koper gemeld. Alles op alles zal moeten worden gezet om een goede indruk op deze koper te maken, maar dat zal nog wel niet meevallen. Het is niet alleen dat Simon en Emma de laatste jaren niet zo veel energie en geld meer in het hotel hebben gestopt, ook is het personeel misschien niet helemaal opgewassen voor de taken die ze eigenlijk horen te vervullen. Het is dus nog maar afwachten of de koop doorgaat en zo ja, wat is de koper eigenlijk van plan met het hotel? Een dolkomische klucht direct van het begin tot het einde. Grappen en komische situaties volgen elkaar in een razend snel tempo op, waardoor het publiek bijna geen tijd heeft om op adem te komen.

Graag tot in maart 2019!
Maar geniet eerst nog van een mooie zomer! ☀

 

NIEUWE LOCATIE 2019

Ons doel is om een ontspannende avond te verzorgen voor een zo breed mogelijk publiek en dat tegen een zo laag mogelijke entreeprijs.

Helaas waren de kosten afgelopen jaren hoger dan de inkomsten uit de entree. Verder verhogen van de entreeprijs zien wij niet als gewenste oplossing.

Om de kosten beter in verhouding te brengen met opbrengst zullen de opvoeringen daarom niet zoals u gewend was plaats hebben in De Enck maar op een andere locatie.

Te weten in zaal De Harmonie van Restaurant De Burgemeester  in Oirschot. Deze zaal heeft een mooi podium en de authentieke theateruitstraling biedt de juiste ambiance om snel in de juiste sfeer te geraken.

Wij werken momenteel aan het systeem om de kaartverkoop via onze website mogelijk te maken. Uiteraard zorgen we er voor dat ook telefonisch bestellen mogelijk wordt.